Az Ön IP címe: 35.153.73.72

E-mail

Egyéni postaláda az Optanet Kft. szerverein

A postaláda címzése nev@tartomany.hu alakú. A postaláda nem tartalmaz aliast, viszont maximum 100 MB tárterületet biztosít. Az egyéni postaládát POP3 protokollal lehet elérni, illetve kezelni. Választható tartományok: @optanet.hu; @szentes.hu; @csongrad.hu; @csanytelek.hu; @szegvar.hu; @felgyo.hu. Forgalmi díj nincs. Internet-csomagjaink 2 db ingyenes e-mail címet tartalmaznak. További fiókok árai: 300 Ft /db /hó

Beállítások: POP3: mail.tartomany.hu, SMTP: mail.optanet.hu (az Optanet hálózatán kívülről csak a fiók nevével és jelszavával azonosítva küldhető levél)

Webmail - grafikus kezelőfelület

Az ilyen kezelő felülettel rendelkező postaláda a http://www.optanet.hu/webmail címen, a világ bármely pontjáról kezelhető, anélkül, hogy le kellene tölteni a leveleket. Ugyanitt egyéni igények szerint konfigurálható a postaláda.

Plusz alias (postaláda álnév) igénylése az optanet.hu alatt

Az ilyen postaláda álnév (alias) lehetővé teszi, hogy egy az Optanetnél lévő postaláda más neveken is fogadjon leveleket. Például a név@optanet.hu egy álneve lehet az alnev@optanet.hu, és akkor az alnev@optanet.hu címre induló levelek is a nev@optanet.hu postaládába érkeznek. Havi előfizetési díja nincs. A szolgáltatás ingyenes.