Az Ön IP címe: 18.205.176.100

Hírek

 

2008. december 31.

Minden kedves Ügyfelünknek sávszélességben gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk!


2008. december 22.

Év végi hajrá

Nagyütemben folynak a bekapcsolások valamennyi szolgáltatási területünkön. Alvállalkozókkal megerősített csapataink a rossz idő ellenére is megfeszített munkával, töretlenül dolgoznak, azonban minden decemberben szerződött ügyfélnek nem tudjuk biztosra ígérni a Karácsony előtti bekötést, január végéig türelmüket kell kérnünk.


2008. december 18.

Ajándékok

Még 5 napig tart az az akciónk, melynek keretében minden új szerződő esélyes a 3 db 82 cm-es Samsung LCD TV egyikének megnyerésére. A garantált ajándékok - a 2 Gb-os Kingston pendrive és az ízléses képekkel szinesített asztali naptár - még a két ünnep között szerződő új előfizetőknek is járnak.


2008. december 17.

Ticket Web utalványok elfogadása

Cégünk 2009. január 1-től elfogadja az Accor Ticket Web Internet-utalványokat. Beváltás részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


2008. december 15.

HBO a szentesi Kertvárosban

December 1. óta elérhető a digitális HBO-szolgáltatásunk 5 csatornája a szentesi Kertvárosban, a MÁV Lakásépítő Szövetkezet hálózatán. Természetesen az akciós havidíjak itt is érvényesek, a most szerződők díjmentes bekötést élvezhetnek és részt vesznek az év végi nyereménysorsoláson, melyen 3 db LCD TV talál gazdára. Részletekért keresse szórólapunkat, vagy szentesi ügyfélszolgálatunkat.


2008. december 10.

Szegvár

Végéhez közeledik a kivitelezés Szegvár-Újfalu településrészén. Az Internet-szolgáltatás teszt jelleggel egy héten belül elindul, kábeltévé és telefon januárra várható. Ófalu kiépítését 2009 tavaszára terveztük. Mindszenti és szentesi ügyfélszolgálatunk mellett helyi viszonteladó partnerünk, a PLcom Bt. nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek.


2008. november 18.

Garantált és megnyerhető ajándékok

Minden új, 2008. nov. 10. és dec. 31. között bármely szolgáltatásunkra előfizető ügyfelünk asztali naptárt, Internet-csomagra 2 éves szerződéssel előfizető ügyfelünk 2 Gb-os pendrive-ot kap garantált ajándékként, melyek szerződéskötéskor vehetők át az ügyfélszolgálaton. Továbbá minden nov. 10. és dec. 23. között szerződő új ügyfelünk részt vesz a karácsonyi ajándéksorsoláson, ahol 3 db LCD TV talál gazdára!

2008. november 17.
HBO kódolatlan hetek

Minden Táltos-csomagra előfizető ügyfelünk 2008. november 17. és 30. között díjmentesen láthatja a digitális csomagban az HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax és Cinemax2 csatornát.


2008. november 13.
Módosult általános szerződési feltételek

Mindhárom szolgáltatásunk általános szerződési feltételeit módosítottuk. Az ÁSZF-ek és kigyűjtött módosításaik itt tekinthetők meg:

Kábeltévé ÁSZF és módosításai

Internet ÁSZF és módosításai

Telefon ÁSZF, mellékletei és módosításai

A módosított ÁSZF-ek 2008. december 1-től érvényesek.


2008. november 11.
Tuningolja fel a Windows-át!

Több szinkron csomagos ügyfelünknél is találkoztunk olyan hibával, hogy a maximális feltöltési sávszélesség nem volt megfelelő Windows alatt. A jelenséget a Windows alapértelmezett hálózati beállításai okozzák, de szerencsére van megoldás: TCP Optimizer. A segédprogram letölthető innen, de megtalálható a letöltési oldalunkon is.


2008. november 7.
Most érdemes előfizetni!

Minden 2008. november 10. és december 31. között szerződő új ügyfelünk részt vesz az év végi nyereményjátékunkon, melyen 3 db LCD TV-t sorsolunk ki.


2008. november 6.
Áramszünet Dunavecsén

November 8-án 8-tól 15 óráig, Démász-karbantartás miatt áramszünet lesz Dunavecse nagy részén. Az áramszünet idején szolgáltatásaink szünetlenek. Ügyfeleink megértését és türelmét kérjük.


2008. november 3.
Szentesi csatornák csökkentett teljesítménnyel

Szentesi, szórt, földfelszíni sugárzású, analóg adói teljesítményét jelentősen csökkentette az Antenna Hungária, emiatt szentesi és Szentes környéki fejállomásainkon hangyássá, néhol nézhetetlenné vált az M1, RTL Klub és a TV2. Az AH Zrt. weboldalán lévő cikkben november 15. szerepel a munkák záródátumának, a kab-hegyi tapasztalatok alapján csak bízni tudunk benne, hogy ezt sikerül is tartani. Érintett Ügyfeleink türelmét és megértését kérjük.


2008. október 31.
TV6 új fejállomásokon

A Felső-Kikunság és Dunamellék településein, a Jánoshalmi és Bácsalmási Kistérségben, valamint Balatonföldvári Kistérségben lévő hálózatainkon is fogható a TV6 csatorna a Vándor-csomagban a 259,25 Mhz-en.


2008. október 28.
Vas-megyei szórt csatornák csökkentett teljesítménnyel

Kab-hegyi, szórt, földfelszíni sugárzású, analóg adói teljesítményét jelentősen csökkentette az Antenna Hungária, emiatt a legtöbb Vas megyei fejállomásunkon hangyássá, néhol nézhetetlenné vált az M1, RTL Klub és a TV2. Bár az AH Zrt. weboldalán a következő cikkben október 26. szerepel a munkák záródátumának, 28-án még nem működtek megfelelően a fenti adók. Reméljük, hamarosan helyreál a megszokott minőség. Érintett Ügyfeleinktől elnézést kérünk.


2008. október 22.
Digitális kínálat a Balatonföldvári Kistérség településein

A teljes digitális kínálatunk eljutott a Balatonföldvári Kistérség hálózataira. Elkezdtük a set-top-boxok kihordását, melyeket természetesen díjmentesen beállítunk. Meglévő Ügyfeleink egyszeridíj-mentesen módosíthatnak analóg csomagról digitálisra.


2008. október 21.
1000. mindszenti ügyfél

Másfél évvel ezelőtt kötöttük be első mindszenti kábeltévés ügyfelünket. A széles kínálat, a kedvező ár és a jó minőség önmagában kevés lett volna ahhoz, hogy elérjük a mai állapotot. A helyi ügyfélszolgálat, az állandó műszaki ügyelet és a két helyi szerelőcsapat kiváló munkája egyaránt szükséges a sikerhez. Ezúton köszöntjük Szabó László ügyfelünket, akivel az 1000. mindszenti szerződést kötöttük.


2008. október 20.
Vas megye

Két újabb település Pornóapáti és Vaskeresztes előfizetői szerződtek velünk, de Vasszilvágy is kinyilvánította szándékát. Mindhárom településen még Karácsony előtt Internet szolgáltatást indítunk.


2008. október 16.
Szegvár

A nyár elején megtartott munkaterület-átadást követően a napokban hagyta jóvá a DÉMÁSZ a szegvári szabványosítási terünket és miután az oszlopcseréket végző cég elvégzi ezt, megkezdjük a hálózat kiépítését. Két ütemre bontottuk a megvalósítást, az első ütemben 1200 háztartás bekapcsolását és ETTH-val való ellátását tervezzük. November végén szeretnénk indítani a szolgáltatásokat.


2008. október 14.
Balatoni szolgáltatások

Végre sikerült felbővítenünk 560 Mbps-re a bejövő sávszélességet, ezért csak most tudjuk elindítani a teljes szolgáltatás-választék értékesítését a Balatonföldvári, illetve rövidesen a Siófoki Kistérségben. Ez azt jelenti, hogy 9/9 Mbps egyéni előfizetői csomagjaink gyakorlatilag ezzel a sebességgel érhetők el, indul a teljes televízió-választék a saját digitális fejállomásról, valamint telefont is szolgáltatunk. Mostantól érdemes kipróbálni a sebességet, és az azt megalapozó minőséget. Keresse ügyfélszolgálatunkat Balatonföldváron a Polgármesteri Hivatalban, vagy hívja a 1276-ot.


2008. október 14.
Csongrád

Munkaterület-átadás tartunk a mai napon, majd 10 nap múlva azokon a szakaszokon elkezdjük az építést, amelyeket nem érinti a szabványosítás. Az I. ütemben 10 optikai node-területen a Zöldkert u. - István u. közötti blokk, illetve a Széchenyi u. - Kemény Zs. u. közötti utcák épülnek meg, de már most keressük a megvalósíthatóságot a Budai Nagy Antal - Széchenyi közötti blokkra. Nagyon gyors munkavégzésben vagyunk érdekeltek, ezért novemberben elkezdjük az előfizetői kapcsolatok kiépítését, mert decembertől egyes utcákban el fogunk indulni. A szabványosítás november 10-re fog befejeződni a fent körülírt I. ütemnél. .


2008. október 13.
Szászberek

Döntési helyzetben voltunk, miután a nyáron PR-Telecom megkeresett bennünket vételi és hálózat átalakítási szándékával. Befejeződött az egyeztetés és tekintettel arra, hogy ez a település a mi szolgáltatási területünktől távol esik, 2008. november 1-jétől átadjuk a jelenlegi előfizetőket az új, a környéken sok helyen jelen lévő szolgáltatónak. Ezen döntésünket a helyi volt és jelenlegi előfizetők minél jobb kiszolgálása motiválta.


2008. október 3.
Kódolatlan HBO-napok

Október 11-én reggel 6-tól, október 12-én reggel 6-ig a teljes HBO Max Pak kínálat kódolatlanul fogható azokon a hálózatainkon, ahol digitálisan juttatjuk el a mozicsatornákat Előfizetőinkhez. A vételhez Set Top Box szükséges.


2008. szeptember 23.
Munkaterület-átadás Ják és Szentpéterfa között

Néhány napon belül jogerős lesz a nyugati határszélen két kábeltelevízió hálózat optikai összekötésére beadott tervünk építési engedélye. Szeptember 30-án a jáki Polgármesteri Hivatalban megtartjuk a munkaterület átadást és október elején elkezdődik az építés. Tekintettel arra, hogy Szentpéterfa már másfél éve működik, Jákon pedig ezen a héten kezdődik el az átépített hálózat szintezése, október végétől terveink szerint már megkezdjük a régi rendszerről az átkötéseket és a két település teljes körű szolgáltatásválasztékot kap, Internettel, telefonnal és rövidesen digitális csomagokkal. A régóta várakozóktól még egy kis kitartást kérünk.


2008. szeptember 16.
Lövések és szakítás

15-én hajnalban Szalkszentmárton határában ellőtték az optikai kábelt, 4 település maradt Internet, kábeltévé és telefon nélkül. Ezt követően Dunavecse határában egy túlméretes munkagép eltépte az optikai kábelt, ugyanaz a 4 település maradt szolgáltatások nélkül. A gyors helyreállításért mindent megtettünk, bár a rossz időjárás ellenünk dolgozott. Ügyfeleinktől a károkozók nevében is elnézést kérünk.


2008. szeptember 14.
Kivágtak egy darabot a Szentesi Kistérség Hálózatából

Ma hajnalban Nagymágocs és Fábiánsebestyén között az egyik oszlopról elvittek kb. 50 méter fémmentes optikai kábelt. Bár tudjuk, hogy a kábeltolvajok nem elsősorban ezt a weboldalt látogatják, de mit lehet tudni, hátha híre megy: NINCS FÉM AZ OPTIKAI HÁLÓZATBAN. Leégetés után csak egy kis hamu marad, meg a bosszúság és a kár. Fábiánsebestyéni, árpádhalmi és eperjesi ügyfeleink kb. 16 órán keresztül jel nélkül maradtak, amiért a károkozók nevében is elnézést kérünk.


2008. augusztus 25.
Megújuló Civil TV

2008. szeptember 1-től esti híradóval jelentkezik a Civil TV. Minden hétfő, kedd, szerda és csütörtök este 19 órakor friss híreket láthatnak a Szentesi Kistérség és Mindszent életével foglalkozó, de a Csongrádi Kistérségben és Kunszentmártonon is fogható csatorna nézői. Az augusztus 12-i esemény nagy Internetes nézettségére való tekintettel tervezzük a közeljövőben az állandó online adás elindítását a www.civiltv.hu weboldalon.


2008. augusztus 12.
Kistérségi projekt avatása miniszteri részvétellel

2008. augusztus 15-én pénteken 9 órakor kerül sor a Szentes Kistérség, Csongrád Kistérség és Mindszent városa közös 4.4.2-es pályázata keretében épült településeket összekötő optikai hálózatának avatására. A rendezvény keretében kliens - szerver alkalmazás hálózaton keresztüli kipróbálására kerül sor, bejelentkezik Eperjes, a Civil Televízió pedig élő egyenes adásban közvetít. A hivatalos avatást a www.civiltv.hu weboldalon is élőben lehet követni.


2008. augusztus 11.
Nyári szünet

Nagyjából befejeződött a nyári szabadságok kivétele, e héttől kezdve majdnem teljes kapacitással tudunk dolgozni. A bekötések elkezdődnek, tekintettel arra, hogy szinte mindegyik új terület használatbavételi engedélye megérkezett. Délvidéken az egyik város kisebbik részére és Kéleshalomra (?) érkezett a kiadott engedély ellen fellebbezés, amely annyira érthetetlen és logikátlan, hogy jogi úton vagyunk kénytelenek kártérítést kérni a szándékos időhúzásért és károkozásért.


2008. augusztus 10.
HD minőségben az M2

Elindítottuk kísérleti jelleggel az M2 (és rövidesen az M1) High Definition minőségű szolgáltatását a digitális adásokat elérhetővé tevő eszközeink segítségével. Nagy mértékben alkalmazkodnunk kell a műsort szolgáltatók kínálta lehetőségekhez, de működik a nagy felbontású, kiváló minőségű kép. A vételhez egy speciális "HD" tudású televízió és digidoboz szükséges, amelynek beállításában szakembereink segítséget nyújtanak. Mivel kísérleti adásról van szó, egyelőre mi is kísérleti jelleggel nyújtjuk a szolgáltatásokat, de a következő ÁSZF már tartalmazni fogja a végleges HD szolgáltatás paramétereit is.


2008. augusztus 3.
Falunapok

Hagyományosnak mondható, hogy cégünk szolgáltatási területén, az önkormányzatokkal való jó együttműködés keretében segíti a falunapok, nyári rendezvények lebonyolítását. A Kurca-Regatta után a szegvári Tó-, majd Erőfesztivál következett, ezzel egyidőben a derekegyházi, tömörkényi, csanyteleki falunapok megrendezését segítettük. A sornak és így a nyárnak még nincs vége.


2008. július 29.
Sorsolás

Kisorsoltuk a nyereményeket kérdőívet beküldő ügyfeleink között. A nyerteseket levélben és e-mailben értesítjük.


2008. július 2.
Megújult WebMail

A WebMail felületünk megújult. A kissé kürölményesen kezelhető felületet lecseréltük egy egyszerűbbre, de a régi továbbra is elérhető itt.


2008. június 26.
Új logó

Az utolsó pillanatig bizonytalan volt, hogy az éles küzdelemben melyik logó "kerekedik felül". Weboldalunk látogatói eldöntötték, hogy az Optanet Kft. új logója szakít a régi hagyományokkal, kinézetében és színvilágában is egészen újat hoz. Július 1-től partnereink és előfizetőink a következő emblémát keressék:


2008. június 22.
Kiélezett verseny a logóválasztás során

A nem egészen egy hete tartó szavazás döntője következik. Három napon keresztül lehet szavazni még a 2 messze legtöbb szavazatot kapott logóra. Kérjük válasszon és segítsen bennünket a döntésben. Eddig összesen 157 szavazat érkezett, reméljük a verseny döntője során is legalább ennyi szavazatot még kap egyik vagy másik tervünk. Szavazás lezárva.


2008. június 18.
TV6 a Szentesi és Csongrádi Kistérség hálózatain

Újabb területeken lett műsorválasztékunk része a Viasat3 "férfi" párja. Ügyfeleink az S15 csatornán, a 259,25 Mhz-en találhatják meg analóg kínálatunkban.


2008. június 17.
Nyertes pályázat

A GOP 3.1.1. program keretében benyújtott "Hálózati infrastruktúra létrehozása szélessávú Internet-szolgáltatás biztosítása érdekében a Körmend-Szentgotthárdi összevont kistérségben" pályázatunk támogatást nyert. A pályázat településeket összekötő optikai gerinchálózat kiépítését célozza meg. Reméljük, rövidesen alá tudjuk írni a támogatási szerződést, addig is tervindító megbeszélést tartunk.


2008. június 17.
Szavazzon Ön is!

Cégünk a névváltozás kapcsán új logót fog bevezetni. Honlapunk látogatói szavazhatnak, hogy a még versenyben lévő logók közül melyiket találják a legjobbnak. Szavazás lezárva.


2008. június 9.
Kérdőív

Lassan hagyományosnak nevezhető kérdőívünk kitöltésére kérjük ismételten kedves Ügyfeleinket. Szívesen fogadunk bármilyen észrevételt, kritikát. Kérjük, értékelje Ön is szolgáltatatásainkat, ügyfélszolgálatunk és szerelőink munkáját, véleményével segítse a közeljövő fejlesztéseit! Beküldési határidő 2008. június 25.


2008. május 31.
Névváltoztatás

Eljött az ideje, hogy arculatot váltson cégünk, hiszen a növekedéssel ez is együtt jár. A májusi taggyűlésen a tagok úgy döntöttek, hogy a 9 éves nevet megváltoztatják és új névként két betűvel kiegészítik OPTANET Kft.-re. Természetesen a korábbi névhez kapcsolódó szolgáltatások (web-oldal, e-mail címek, domainek, stb) változatlanul működni fognak több mint egy éven át, de igény esetén azon is túl. A holnapi nappal közös megegyezéssel megszüntetjük a T-Online viszontszolgáltatói és NonStop szerződésünket, igaz a T-Online továbbra is bérel tőlünk hálózatelemeket.

Változik a színvilág, módosul az általunk használt megjelenés, szerződés formátum, de mindez jogfolytonosan. Minden korábbi nyomtatványt, bizonylatot, szórólapot a következő hónapokban Tanet névvel is ugyanúgy érvényesnek tartunk, mint Optanet névvel. A cégünk ugyanezen taggyűlésen jelentős tőkeemelést hajtott végre tekintettel a nagy mértékű növekedésre. Kérjük kedves ügyfeleinket, hogy ezentúl a Tanetet Op timális Tanet nek, tehát Optanet nek tekintsék és bizalommal várják a közeljövő reménykeltő akcióit, csomagjait és megoldásait.


2008. május 22.
Kunszentmártoni TV

Kiemelten fontosnak tartjuk a helyi tartalom közzétételét hálózatainkon. A kunszentmártoni csatornakínálatunkba is bekerült az önkormányzati adó, a tisztán optikán történő továbbításnak köszönhetően kiváló kép- és hangminőségben.


2008. május 20.
Dunavecse

Jelentős érdeklődést tapasztalunk ezen a dunamelléki településen. Az indulás csúszásáért gyors bekötéssel szeretnénk ügyfeleinket kárpótolni. Helyi ügyfélszolgálati irodánk a Fő út 105/B. alatt várja az érdeklődőket.


2008. május 14.
A digitális szórásról a Délvilágban

Ügyvezető igazgatónk is nyilatkozott a digitális földfelszíni sugárzás szolgáltatásainkat érintő hatásáról a megyei lapnak. A cikk itt olvasható.


2008. május 10.
Karbantartás Mélykúton és Jánoshalmán

Május 19-én és 20-án Mélykúton, május 21-től 23-ig és 26-tól 30-ig Jánoshalmán várható napközben 8 és 17 óra között többórás kiesés szolgáltatásunkban. Az átépítés idején türelmüket kérjük, megértésüket köszönjük.


2008. május 9.
HBO kódolatlan napok

Május 17-én reggel 6-tól, május 18-án reggel 6-ig a teljes HBO Max Pak kínálat kódolatlanul fogható azokon a hálózatainkon, ahol digitálisan juttatjuk el a mozicsatornákat Előfizetőinkhez. A vételhez Set Top Box szükséges.


2008. május 8.
TV6 a mindszenti kínálatunkban

Mindszenti csatonakiosztásunk a TV6 csatonával bővült. A Vándor-csomagunkba került, Viasat3 párjaként működő, magyar nyelvű csatorna, 18 év feletti férfi nézőket céloz meg, sorozatokkal, akciófilmekkel, sci-fi, animációs és felnőtt műsorokkal, valamint élő sportközvetítésekkel (UEFA Bajnokok Ligája, Kézilabda Bajnokok Ligája).


2008. május 5.
Mezőtúr

Megnyílt ügyfélszolgálati irodánk Mezőtúron a főiskolai kollégium bejáratánál. Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk hétköznap 8 és 16 óra között. A fejállomás elkészült, optikai Internet-betápunk és berendezett saját, 56-os számmezőnk van. A háózat szintezése és a digitális jel Mezőtúrra juttatása folyik. A tesztelések elkezdődtek.


2008. május 2.
Karbantartás Mélykúton

2008. május 9-én karbantartást végzünk a mélykúti hálózaton, ezért 8 és 18 óra között teljes szolgáltatás-kiesés várható a település hálózatán. A munkálatok idején az érintettek türelmét kérjük, a megértést köszönjük.


2008. április 29.
Kunszentmárton

Megnyílt ügyfélszolgálati irodánk Kunszentmártonon. Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk hétköznap 8 és 16 óra között a Kossuth u. 14. alatt. A településen kiváló fejállomási jelünk, teljesen szintezett hálózatunk, szélessávú optikai Internet-betápunk és berendezett saját, 56-os számmezőnk van. A Kunszentmárton TV most kerül fel a kínálatunkba. A tesztidőszak közepén járunk, a visszajelzések nagyon biztatóak.


2008. április 22.
Bővült szászbereki csatornakiosztásunk

Szászbereki előfizetőink a mai naptól az Cool Tv, Jetix, National Geographic, TV Paprika csatornákat is láthatják a kábeltelevíziós szolgáltatásunk Extra csomagja részeként. Az ár ezzel egyidőben régi előfizetőinknek is csökkent.


2008. április 14.
Bővült berekfürdői csatornakiosztásunk

Berekfürdői előfizetőink a mai naptól az AXN, VIVA, Animal Planet, Nickelodeon, TV Polonia csatornákat is láthatják a kábeltelevíziós szolgáltatásunk részeként. Emellett a Eurosport adása magyar nyelvű lett, a csomag ára változatlan maradt.


2008. április 11.
Új vezeték nélküli Internet-árlista

2008. április 15-től érvényes vezeték nélküli Internet-árlistánk csomagjai a korábbihoz képest alacsonyabb árakat és magasabb sávszélességet kínálnak. Ettől függetlenül, meglévő ügyfeleink vezeték nélküli csomagjainak sebességemelését is elvégezzük az elkövetkező három hónapban.


2008. április 4.
Telefon új területeken

Minden technikai és adminisztrációs akadály elhárult, így az 56-os, 76-os, 78-as és 79-es körzetben 2008. április 15-től megkezdődik a telefon-szolgáltatás értékesítése kábeltévé-hálózatokon.


2008. április 3.
Értesítés karbantartásról

2008. április 7-én, hétfőn, Bácsalmáson hálózatkarbantartást végzünk 7-től 14 óráig. A megadott intervallumban minden szolgáltatás szünetelni fog. A türelmet és megértést köszönjük.


2008. április 1.
Vasszécsény

350 előfizetőt kezdünk el kiszolgálni ezen a félig átépített hálózaton. Szakembereink ma is a helyszínen járnak és átveszik a hálózatot, valamint megvizsgálják a minél előbbi normál szolgáltatás-indítás lehetőségét.


2008. március 31.
KTV ÁSZF módosult

2008. március 31-től vezetékes műsorelosztási szolgáltatás ÁSZF-je módosult. A módosítások ebben a fájlban taláhatók. Az új ÁSZF 2008. április 30-tól érvényes.


2008. március 18.
Szentpéterfai sávszélességemelés

2008. március 18-tól a szentpéterfai hálózatunkon 50%-kal megemeltük Internetes csomagjaink le- és feltöltési sebességét. Az új sávszélességadatok a modem újraindítása után aktiválódnak.


2008. március 16.
Internet ÁSZF módosult

2008. március 16-tól az Internet-szolgáltatási ÁSZF módosult. A módosítások ebben a fájlban taláhatók. Az új ÁSZF 2008. április 15-től érvényes.


2008. március 1.
Megemelt sávszélességű Internet-csomagok

2008. március 1-től minden szolgáltatási területünkön az új Internetes csomagok megemelt sávszélességgel érhetők el. Így Praktika-csomagunk 2,2 Mbps, Optima-csomagunk 4,4 Mbps, Giga-csomagunk 8,8 Mbps letöltési sebességet kínál tavalyi áron. A bővített tartalom 2008. március 1. után megkötött, új szerződés esetén érvényes.


2008. március 1.
Elektronikus műsorkalauz

Digitális Táltos-csomagunkhoz és digitális HBO Pak és MaxPak műsorainkhoz díjmentes EPG-szolgáltatást nyújtunk. A műsorkalauz egy olyan naprakész tartalmú ismertető, melyből az éppen futó műsor címét, hosszát, rövid tartalmát és szereplőit ismerheti meg magyar nyelven, továbbá tájékozódhat az aznapi műsorokról.


2008. február 26.
Visszaéltek a nevünkkel

Szegvári ügyfelünket kereste meg cégünkre hivatkozva, egy Balog Edinaként bemutatkozó hölgy, készpénz fejében nyereményakcióban való részvételt ajánlva. Ügyfelünk gyanút fogott, értesített minket. Cégünk nem alkalmaz ilyen nevű dolgozót, nem hirdettünk nyereményakciót, és véletlenül sem kérünk ilyen módon készpénzt. Kérjük ügyfeleinket, ha hasonló visszaéléssel találkoznak, ne "dőljenek be" és feltétlenül jelezzék nekünk.


2008. február 10.
Private Spice

Új, igényes felnőtt csatornával bővült digitális Táltos-csomagunk kínálata. A választékunkban eddig szereplő Spice csatornánál "keményebb" tartalmat láthatnak az éjjel 11 és hajnal 5 között szórakozni vágyó előfizetőink.


2008. január 30.
Kunadacs

Párhuzamosan működik a régi és az új hálózat, februártól szeretnénk a sokkal jobb minőségű új rendszeren kiszolgálni kedves előfizetőinket. Reményeink szerint belső szerelési munkálatok nem kellenek, de a csatornakiosztás változása és az Internet szolgáltatás elindítása átállítást tesz szükségessé.


2008. január 29.
Bácsalmás

A GVOP 4.4.2-es pályázat keretében megépült bácsalmási hálózatnak 1 hete volt a műszaki átadása. Jelenleg a használatbavételi engedélyhez szükséges szakhatósági engedélyek és közműnyilatkozatok beszerzése zajlik. Az engedély megérkezéséig kísérleti (nem folyamatos) jelleggel működik a jelszolgáltatás.


2008. január 28.
Tass

Elkészült a hálózat, bejelentjük a közös oszlopsoros építményt regisztrációra és a tesztüzemet követően februártól elkezdődik a teljes szolgáltatáscsomag értékesítése Tasson.


2008. január 27.
Felgyő és Csanytelek

Megkezdődtek az újjáépített hálózatra való rákötések Felgyőn és már csak Csanytelek egy (nagyobb) részének beindítása van hátra a Csongrádi Kistérségben. Felgyői partnerünk nagyon meg van elégedve a különbséggel, az új hálózat minőségével. Csanyteleken folyik az elektromos oszlopsor szabványosítása.


2008. január 26.
Cikk a Délvilágban a három szereplős csongrádi helyzetről


2008. január 10.
Meghosszabbított HBO-akció

5 csatornát adó HBO Max Pak akciónkat meghosszabbítottuk. Így 2008-ban is havi 1700 Ft-ért fizethet elő digitális minőségű mozicsatornáinkra.


2008. január 3.
AXN Sci-fi

A 2007. végén kínálatunkba felvett AXN Sci-fi csatorna iránt nem várt lelkesedést tapasztalunk. Előfizetőink jelentős része kizárólag emiatt a műsor miatt vált digitális csomagunkra. Minden digitális-csomag előfizetőnk a kínálat végén megtalálja a csatornát.


2008. január 1.
Új év, áremelés nélkül

A hazai trendek ellenére cégünk nem emeli meg vezetékes műsorszolgáltatási csomagjai árát 2008. január 1-gyel. Így ebben az évben a 2007-ben választott/megismert csomagjaink változatlan áron érhetőek el.