Az Ön IP címe: 18.205.176.100

Hírek

2009. december 23.

Év végi hajrá

A szakmában megszokott év végi jelentős érdeklődés idén sem maradt el. Alvállalkozók bevonásával, megfeszített munkával próbáltuk a szerződött előfizetőinket bekötni. A munka jól haladt, azonban maradt a két ünnep közötti időszakra és január elejére is 2009-es igénylőnk. A türelmet ezúton is köszönjük.


2009. december 2.

Új Internet ászf

2010. január 1-től érvényesek az Internet-szolgáltatásunk módosított általános szerződési feltételei.

Az ÁSZF itt, a módosítások listája itt érhető el.


2009. november 17.

Új Internet ászf

2009. december 12-től érvényesek az Internet-szolgáltatásunk módosított általános szerződési feltételei.

Az ÁSZF itt, a módosítások listája itt érhető el.


2009. november 12.

Jelentős érdeklődés Varsányban és Rimócon

A két nógrád-megyei településen indulás óta folyamatos az Internetes és telefonos szerződéskötés. Helyi alvállalkozó segítségével rövid bekötési határidőt tudunk tartani.


2009. november 6.

Szentpéterfai Internet-központ cseréje

A mai napon kicseréltük a szép kort megélt szentpéterfai CMTS-t. A forgalom növekedéséből és előfizetői visszajelzésekből leszűrve az akció időszerű és sikeres volt.


2009. október 31.

Nóta TV minden nagyobb fejállomáson

Összes nagyobb (min 500 előfizetőt ellátó) fejállomásunkra bekerült a Nóta TV a megszűnt Budapest Tv helyére. csatorna rövidesen kódolt lesz, így jelenleg a már megrendelt beltérik és modulok, valamint kártyák megérkezését várjuk.


2009. október 10.

Támogatott sportolóinknak drukkolunk

A hétvégén mindkét, cégünk által szponzorált sportolónkért szoríthatunk. A szegvári Sinka Zsolt, kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok erőemelő, a ma este 19.30-kor kezdődő Csillag születik adásában, a Big Family nevű csapatban mutatkozik be szélesebb közönségnek. Szaszkó Dominiknek is ma szurkoltunk a lakiteleki duatlon diákolimpia országos döntőjén. Dominik 2007-ben ezen a versenyen 3. lett, 2008-ban duatlon országos bajnokságon is 3. helyezést ért el, 2009-ben a mezei futás megyei versenyén első, országos döntőjében 29. helyen ért célba, valamint 2. lett a megyei duatlon versenyen. A mai megmérettetésen 2. helyezést ért el, gratulálunk!


2009. október 10.

Internet Varsányban és Rimócon

Október végén indul az Internet-szolgáltatás a két település frissen visszairányúsított kábeltévé-hálózatán. Jelentős az érdeklődés. Reményeink szerint, 2 héten belül minden igénylőt be tudunk kötni.


2009. október 9.

Nóta TV

Elkezdtük fejállomásainkon a Budapest TV üresen maradt csatornájának pótlását. Felméréseink alapján a Budapest TV legnézettebb műsora a déli nótacsokor volt, ezért is esett a választásunk egy zenés csatornára. Bár a Nóta TV színesebb zenei felhozatalt kínál, az eddigi visszajelzések alapján a váltás tetszik Előfizetőinknek.


2009. október 8.

Új Internet ászf

2009. október 30-tól érvényesek az Internet-szolgáltatásunk módosított általános szerződési feltételei.

Az ÁSZF itt, a módosítások listája itt érhető el.


2009. október 2.

M2 új műholdon

Kábelszolgáltatók heves tiltakozása ellenére megtörtént az M2 műholdváltása. Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy a jelentős munkával járó átállás elkerülhető. Péntek óta, legnagyobb, legtöbb elfőizetőt ellátó fejállomásainkon már az új műholdról vesszük az M2-t, a többi területen hétfőn, ill. kedden váltunk. Addig az érintett előfizetőink szíves megértését és türelmét kérjük.


2009. október 1.

Van remény a DigiSport továbbítására

Végre válasz érkezett a Digitől korábbi megkeresésünkre. A mai levélben a korábbinál lényegesen kedvezőbb feltételek szerepelnek a keresett csatorna átvételére és továbbítására. Azonnal kitöltöttük és elküldtük a szükséges adatlapot, várjuk a részletes szerződést.


2009. szeptember 18.

Új kábeltévés ászf

2009. október 1-től érvényesek a műsorelosztási szolgáltatásunk módosított általános szerződési feltételei.

Az ÁSZF itt, a módosítások listája itt érhető el.


2009. szeptember 17.

Szécsény

A működő Internet és telefon mellett végre van TV-jelünk Szécsényben, szintezést követően indul a 36 csatornás analóg Vándor-csomag. A digitális jel várhatóan októberben lesz fogható. Addig is bátorítunk minden kedves várakozót, hogy igényét jelezze a kistérségi irodában működő ügyfélszolgálatunkon.


2009. szeptember 15.

Nem egyszerű a DigiSport műsorba illesztesztése

Időben felvettük a kapcsolatot a DigiTV megjelölt illetékesével és megpróbáltuk kínálatunk részévé tenni a csatornát. A helyzetet a következő cikk jól írja le, így jártunk mi is.


2009. szeptember 6.

Belecsaptunk a lecsóba

Saját csapattal és bográccsal indult cégünk a 8. szentesi lecsófesztiválon. 3 szakácsunk saját bevallása szerint még soha nem főzte ezt a Szentesen hagyományosnak mondható ételt, ennek ellenére, vagy talán éppen ezért, remekül sikerült a bográcsos lecsó, melyből a főzéstől - és a teljes átfüstölődéstől - távolmaradó kollégák és előfizetők is jóízűen fogyasztottak.


2009. szeptember 2.

Új telefonos ÁSZF

2009. szeptember 1-től érvényesek a helyhezkötött telefon-szolgáltatásunk módosított általános szerződési feltételei.

Az ÁSZF és mellékletei itt érhetők el.

A módosítások itt érhetők el.


2009. szeptember 2.

Áramszünet Kunszentmártonban

2009. szeptember 15-én 8.30-tól 13.30-ig áramszünet lesz Kunszentmárton központjában, mely az elosztóközpontunkat is érinti. Az adott időszakban a teljes településen szünetel az Internet-, a kábeltévé- és a telefon-szolgáltatás.


2009. szeptember 1.

Budapest TV adása megszűnt

Hivatalos értesítést nem kaptunk arról, hogy a fenti csatorna megszűnt. A pótlásáról 2 héten belül gondoskodunk. A Budapest Európa TV és a Nóta TV a két esélyes.


2009. augusztus 10.

Folytatódó nyári akció

Éves előrefizetési akciónk nagy sikernek örvend. A 25%-os kedvezmény részleteiről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.


2009. augusztus 7.

Nyári szabadságok

Balatonföldvári ügyfélszolgálatunk augusztus 10-től 14-ig, szentesi ügyfélszolgálatunk augusztus 17-től 31-ig szabadság miatt zárva tart. A megadott telefonszámokon központi ügyfélszolgálatunk érhető el.


2009. július 28.

Civil TV élőben Mindszentről

Nagy érdeklődésnek örvend a héten minden reggel Mindszentről, élőben bejelentkező Ébredjen velünk! elnevezésű műsor, melyhez a kapcsolatot cégünk biztosítja. A korábban Szentesen már bizonyított műsorötletet szívesen látják a mindszenti nézőink. A reggeli órákban ismert mindszentiekkel folyik beszélgetés múltjukról, jelenükről, aktualitásokról.


2009. július 20.

Értesítés karbantartásról

Értesítjük tisztelt Előfizetőinket, hogy 2009. július 22-én 22 órától, 23-án reggel 7 óráig karbantartási munkálatok miatt cégünk analóg és digitális kábeltévé-szolgáltatása az alábbi településeken szünetelni fog: Árpádhalom, Bokros, Csanytelek, Derekegyház, Eperjes, Fábiánsebestyén, Felgyő, Kungyalu, Kunszentmárton, Mindszent, Nagymágocs, Nagytőke, Szegvár, Tömörkény. A munkák idején türelmüket kérjük, megértésüket köszönjük.


2009. július 16.

Éves előrefizetési akció

Internet, vagy analóg TV éves díját előre fizetve, 25% kedvezményt adunk! Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.


2009. július 13.

Kérdőív

Még 3 napig kitölthető kérdőívünk. Kérjük, ha Ön is Előfizetőnk, szánjon rá 10 percet. A válaszadók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.


2009. július 6.

Új ÁSZF-ek

Internet és vezetékes műsorelosztási általános szerződési feltételeink módosultak.

Július 13-tól érvényes Internet ÁSZF és módosításai.

KTV ÁSZF és módosításai.


2009. július 6.

Elindult a HD-csomag

Filmbox HD, Discovery HD, National Geographic HD, BBC HD, Duna TV HD, M2 HD csatornákkal elindult HD kínálatunk. A műsorok vételéhez HD set-top-box szükséges, mely megrendelhető ügyfélszolgálatainkon. A csatornák Full HD LCD, vagy plazma TV-n élvezhetők teljes mértékben. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.


2009. június 18.

AKCIÓ meglévő Internetes előfizetőinknek

Díjazzuk hűségét! Legalább 3 hónapja Internetre előfizető ügyfeleink féláron válthatnak nagyobb csomagra. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatainkon.


2009. június 17.

Mindszenti ügyfélszolgálat

Szabadság után, június 22-én, hétfőn, ismét kinyit mindszenti ügyfélszolgálatunk, változatlan helyen, változatlan nyitvatartással: hétfőtől szerdáig 8-tól 16 óráig várjuk az érdeklődőket, előfizetőinket.


2009. június 15.

Székhely-változás

Székhelyünk megváltozott, új cím: 6640 Csongrád, Justh Gyula u. 7. Június 30-ig él a Szentes, Pf. 63. cím, a küldeményeket azt követően a 6640 Csongrád, Pf. 11. címen fogadjuk.


2009. június 12.

ÁFA-emelés

Július 1-től az ÁFA 20%-ról 25%-ra növekedése miatt a csomagjaink árai módosulnak. Weboldalunkon, az egyes szolgáltatások táblázataiban már az új árak találhatók.


2009. június 11.

Sodexho és TicketWeb utalványok

Ügyfeleinknek lehetőségük van mostmár TicketWeb és Sodexho utalványokkal fizetniük internet-szolgáltatásért. Várhatóan júliustól Cheque Déjeuner utalványokat is elfogadunk.


2009. június 4.

KÉRDŐÍV ügyfeleink részére

Kérjük, szánjon tíz percet kérdőívünk kitöltésére. A kitöltők között ajándékokat sorsolunk ki!


2009. május 25.

Zone Europe megszűnt

A Táltos-csomagunkban szereplő Zone Europe, a csatorna forgalmazójának döntése miatt Magyarországon már nem fogható, helyére a History Channelt tesszük. Bízunk benne, hogy Előfizetőink tetszését elnyeri az új műsor.


2009. május 12.

Változó HBO árak

Most érdemes HBO-ra előfizetni!

2009. május 31-ig HBO Pak 1490 Ft/hó, HBO Max Pak 1990 Ft/hó.

2009. június 1-től HBO Pak 1700 Ft/hó, HBO Max Pak 2000 Ft/hó.

A feltüntetett árak 1 éves szerződéssel érvényesek. A júniustól érvényes árak új szerződés megkötése esetén kerülnek számlázásra, korábbi akciós szerződések havidíja nem változik.


2009. május 6.

Hír TV a Skót-csomagban

Május 5. és 8. között a csak analóg kiosztással rendelkező fejállomások kivételével, a Hír TV, minden területen átkerül a legkisebb csomagba. Ügyfeleinket kérjük, a készüléküket a 196,25 Mhz-re hangolják a program vételéhez.

A változásról a májusi számla mellékletében is tájékoztatjuk az érintett előfizetőinket.


2009. április 28.

Új hálózatok Nógrádban

Cégünk több hálózatot átvett a UPC-től üzemeltetésre és szolgáltatásra, Salgótarján közelében. Az átszerződtetés május elején kezdődik. A hálózatokon fejlesztések kezdődnek, így Internet-szolgáltatás, továbbá igény és lehetőség esetén akár digitális kábeltévé is indulhat. Részletekről az érintett ügyfeleket levélben tájékoztatjuk.


2009. április 15.

Balatoni szezon-csomagok

A Balatonföldvári Kistérség településein, szolgáltatási területünkön május 1-től elérhetők a hagyományos kábeltévé- és Internet-csomagok szezon-jelleggel is. Május 1-től október 31-ig változatlan áron köthetők, a bekötési díj is normál áras. Részletekről érdeklődjön központi (1276 kék szám), vagy helyi ügyfélszolgálatunkon: Balatonföldvár, Polgármesteri Hivatal.


2009. április 10.

Módosított vezetékes műsorjel-elosztási ÁSZF

2009. május 1-től a következő műsorjel-elosztási ÁSZF van érvényben.

Változások listája itt olvasható.


2009. április 9.

Sikeres akció

Akcióink közül az éves előrefizetés örvend a legnagyobb érdeklődésnek. Ön se maradjon le! Éves díjat előre fizetve analóg kábeltévé 50% kedvezménnyel, Internet 40% kedvezménnyel érhető el a meghirdetett területeken. Részletekről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!


2009. április 8.

Hordozott számokkal kapcsolatos információs szám

AZ NHH kérésének megfelelően beüzemeltünk egy információs teelfonszámot, ahol a rendszerünkből hívni kívánt számról megtudható, hogy az mely szolgáltatónál van. A 63/850123 szám, telefonunkra előfizető ügyfeleink számára, az ország bármely területéről díjmentesen elérhető. Hívás után a kérdéses számot a billentyűk segítségével meg kell adni, majd a központ közli a szolgáltató nevét.


2009. március 31.

Sávszélességemelés Szentpéterfán

A megépült optikának, a kibővített betápnak és a hálózatfelújításnak köszönhetően lehetővé vált a szentpéterfai Internet-csomagok letöltési sebességének megemelése. A 2009. április 6-tól elérhető sebességek itt láthatók. Az árak változatlanok maradtak, a megemelt sávszélesség használatához modem-újraindítás szükséges.


2009. március 30.

Induló szolgáltatások Jákon

Az új, jáki hálózaton december óta elérhető az ETTH-s Internet-szolgáltatás. Március végén elindult a 33 csatornás analóg kábeltévé, melyet április végére digitális kínálat fog kiegészíteni. A Vándor-csomag ára a más területeken megszokott 2090 Ft/hó. Szerződéskötésre a polgármesteri hivatalban és szombathelyi ügyfélszolgálatunkon, a II. Rákóczi F. u. 1. szám alatt van lehetőség. (partner: Isis-Com Kft.) A régi hálózatról átkötés díjmentes, áprilisban szerződő új ügyfelek szintén kedvezményes díjjal kapcsolódhatnak a hálózatra.


2009. március 25.

Alakuló székház

Befejeződtek a bontási, falazási és javítási munkálatok az új, csongrádi irodaházban. Jelenleg a festők és a villanyszerelők dolgoznak. A mostani ütemet tartva minden esély megvan rá, hogy a munka ünnepét követően már az új helyen tudjunk kezdeni. A helyiségeket úgy alakítjuk ki, hogy a pénzügynek, a műszaki adminisztrációnak és a számlázásnak is bőséges helyet biztosítson, megteremtve a növekedéssel együttjáró, szükséges bővítés alapját.


2009. március 18.

MEGHOSSZABBÍTOTT AKCIÓK

A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel születésnapi akciónkat meghosszabbítottuk 2009. április 30-ig.

Analóg TV egy évig féláron

Internet egy évig 40% kedvezménnyel

6 hónapig 1000 Ft-os, vagy

3 hónapig 10 Ft-os havidíj

Részletes leírás itt.


2009. február 25.

Optanet székház

Cégünk megvásárolta a Csongrád, Justh gy. u. 7. számú ingatlant. Az új, nagyobb irodaházba költözés az alkalmazotti létszámunk bővülése és a korábbi irodaház városközponttól távoli fekvése miatt vált szükségesé. A csongrádi központra fejlesztési terveink miatt esett a választás. A részleges átépítés és a lakhatóvá tétel elkezdődött, a költözés várhatóan 2009. májusában valósul meg. Természetesen Szentesen továbbra is fenntartunk egy ügyfélszolgálatot, mely a megszokottak szerint a hét minden napján fogadja meglévő és leendő Ügyfeleinket. Terveink szerint az ügyfélszolgálati iroda Szentes központjában kap helyet. Az elérhetőségeink változásairól tájékoztatni fogjuk Partnereinket és Előfizetőeinket.


2009. február 19.

Sikeres digitális bővítés

Február 18-án sikeresen megvalósult területünk 80%-án a digitális bővítés, a fennmaradó területeken február 19-én került rá sor.

Táltos-csomagunk 70 csatornássá, Vándor-csomagunk 36 csatornássá vált. A digitális kínálatban mától fogható a Vándor-csomag csatrornáinak 4/5-e digitális minőségben is. A helyi analóg csatornák nem lesznek duplán láthatók, míg a többi műholdról vett adó március 1-ig bekerül a digitálisba is.

Kérjük Előfizetőinket, hogy amennyiben Kaon set-top-box-szal rendelkeznek, indítsák újra az új csatornákért. Ezt követően néhány percen belül az összes csatorna megjelenik.

Opticum set-top-boxok automatikus keresését vállalkozó szelleműek megpróbálhatják, amennyiben nem sikerül, kérjük forduljon bizalommal helyi, vagy központi ügyfélszolgálatunkhoz. Szívesen küldünk e-mailben is beállítási leírást, kérjük, írjon az info@optanet.hu-ra.

Illetve az Opticum 7000 / 7100-hoz, valamint a KAON 220-hoz a linkre kattintva le is lehet tölteni a szükséges leírásokat.

Az új csatornákhoz jó szórakozást kívánunk!


2009. február 13.

Digitális bővítés miatti kiesések

2009. február 18-án, egész nap, hosszabb-rövidebb kiesések várhatók a digitális KTV-szolgáltatásunkban. Analóg kínálatunk 4, digitális kínálatunk 8 új csatornával bővül, emellett az analóg csatornák már digitális minőségben is foghatók lesznek Táltos-csomag előfizetőink részére. (Így egy távirányítóval megtekinthető a teljes kínálat.) A bővülés nem jár áremeléssel. A bővítés és átállás idején türelmüket és megértésüket kérjük.


2009. február 1.

Módosított vezetékes műsorjel-elosztási ÁSZF

2009. március 1-től a következő vezetékes műsorjelelosztási ÁSZF van érvényben.

Változások listája itt olvasható.


2009. január 22.

Születésnapi akciók

Március 19-én lesz 10 éves a cégünk. A nagy napig hátralévő közel két hónapban nagyszabású akciókat indítunk. Új Ügyfeleinknek csak választaniuk kell! Analóg TV egy évig féláron? Internet 40% kedvezménnyel? 6 hónapig 1000 Ft-os, vagy 3 hónapig 10 Ft-os havidíj? Részletes leírás hamarosan.


2009. január 13.

Átadtuk az ajándék TV-ket

Január 13-án délután a 3 szerencsés nyertesünk átvette karácsonyi akciónk díjait, a 3 db 82 cm-es LCD TV-t. Az eseményen jelen volt a Kecskeméti TV, a Túri TV, a Civil TV és a Petőfi Népe is. Mezőhéki nyertesünk elmondta, hogy rendkívül meglepett és nagyon örül a nyereménynek, emlékei szerint még soha, semmit nem nyert. Katonatelepi nyertesünk a TV-nek nyilatkozva elmondta, egyáltalán nem számított a nyereményre, kellemes meglepetés volt számára. Kecskeméti nyertesünk egy hete élvezi szolgáltatásainkat, véleménye szerint az új TV-vel lesz teljes az élmény. Ezúton is, jó szórakozást kívánva, gratulálunk!


2009. január 12.

Ajándék TV-k átadása

Január 13-án 15 órakor tartjuk a kisorsolt LCD TV-k átadását. A nyerteseket és a területileg érintett sajtót értesítettük. A 3 kihúzott ügyfelünk Kecskeméten, Katonatelepen és Mezőhéken fizetett elő szolgáltatásainkra. A nyertesek lakóhelye is jelzi, mely területeken bővült jelentősen az év végén az előfizetőink köre.


2009. január 8.

Digitális adók karbantartása

Ezúton értesítjük Táltos-csomag és HBO-előfizető ügyfeleinket, hogy karbantartás miatt 2009. január 12-én és 14-én kiesések várhatók a digitális kábeltévé-szolgáltatásban. Türelmüket és megértésüket köszönjük.


2009. január 6.

Kisorsoltuk a TV-ket

Január 6-án délután 3 órakor közjegyző előtt kihúztuk a 3 szerencsés előfizetőnk nevét, akik 1-1 82 cm-es LCD TV-t nyertek. A nyerteseknek gratulálunk, az átadás helyéről és idejéről levélben és telefonon értesítjük őket.


2009. január 4.

Kunszentmártoni ügyfélszolgálatunk elköltözött

Január 5-től új helyen, a Köztársaság tér 8. sz. alatt (mozi mellett), a fsz. 6-os irodában várjuk kunszentmártoni és kungyalui érdeklődőket és ügyfeleinket új ügyfélszolgálatunkon. Az iroda hétfőtől csütörtökig, 8-tól 16 óráig tart nyitva.