Az Ön IP címe: 18.205.176.100

Hírek

2011. december 31.

Minden kedves Előfizetőnknek és Partnerünknek Békés, Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk!


2011. december 23.

Minden kedves Előfizetőnknek és Partnerünknek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!


2011. december 15.

Frissített kábeltévé lap

Az új, novembertől érvényes kiosztások elérhetők a települések kiválasztásával ide kattintva.


2011. december 12.

Új év, új áfa, részben változó árak

2012-től a nem hűségidős, vagy már lejárt hűségű csomagok bruttó (fizetendő) ára kis mértékben emelkedik. A hűségidős csomagok bruttó (fizetendő) díja változatlan marad, nettó díja csökken, abban az esetben, ha a szerződésben a bruttó ár került megadásra. A változásokról a januári számlával küldünk részletes tájékoztatót.


2011. december 9.

A digitális kínálat műszaki hiba miatt állt

A Digiheadtől kapott tájékoztatás szerint 14 órakor optikaszakadás miatt megállt a Digihead szolgáltatása. A helyreállítással 20 óra 15 percre végeztek. Köszönjük Előfizetőink türelmét és megértését.


2011. december 7.

Nógrádmegyeri kiosztás helyesen

A 2011. november 23-i hírünkben a Nógrádmegyer településnévre klikkelők téves, 2 hónappal ezelőtti, tervezett csatornakínáltot láthattak. Ide kattintva elérhető a megvalósult, végleges kiosztás.


2011. december 1.

Új Internet-csomagok Szentpéterfán

Megújult a szentpéterfai Internetes kínálatunk, mely ide kattintva tekinthető meg. Megemeltük az elérhető sávszélességet, a csomagok versenyképes árakat kaptak. A váltáshoz szerződésmódosítás szükséges, várjuk az érdeklődők megrendeléseit e-mailben (info @ optanet.hu) vagy levélben 6640 Csongrád Pf. 11.


2011. november 27.

Internet ÁSZF módosult

2011. december 1-től érvényes Internet ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. november 25.

Sport-csomag

Az OHG Zrt-től kapott tájékoztatás szerint a Sport Plusz digitális csomag november havi díjának időarányos része visszajár az előfizetőknek, melyet a decemberi számlán ír jóvá a Hello HD. A Hello HD továbbra is keresi a megoldást a Sport1, Sport2 csatornák ismételt kínálatba kerülésére. Az Idea (volt Táltos)-csomag előfizetői addig a Digisport, Digisport+, Sportklub, ESPN America, Eurosport, Eurosport2 csatornák műsorait láthatják, bár tudjuk, hogy a spanyol bajnokság mérkőzései ezeken nem, vagy csak késve kerülnek közvetítésre és magyar futballból is lényegesen kevesebbel kell beérni. Az érintett előfizetők türelmét kéri a Hello HD.


2011. november 23.

Csatornakiosztás

Lezárultak a tárgyalások, egyeztetések, megszületett minden település végleges csatornakiosztása. A november elején közölt Hello HD kiosztás némileg módosult, de jó hír, hogy bekerültek olyan csatornák a nagyobb fejállomások analóg kínálatába (Vándor-csomag), mint Comedy Central, Viasat6, Nickelodeon, Filmbox, Filmbox Plusz és változatlanul bentmarad a Cartoon Network, Film+, Musicmix/SuperOne. A nagyobb fejállomásokon elérhető digitális kínálatot - az előre jelzetteken túl - olyan műsorok frissítik, mint Fem3, Pro4, Viasat Nature, Rock TV és Kids Co. A Hello HD dolgozik azon, hogy a digitális Sport-csomag ismét elérhetővé váljon. Az átállítások a legtöbb településen már megtörténtek, a teljes szolgáltatási területen november végéig befejeződnek.

Az új digitális műsorok vételéhez a Hello Idea (korábban Táltos) csomagra előfizető ügyfeleinket kérjük, hangolják újra a set-top-boxaikat az itt található leírás szerint.

Az új programkínálat:

FKDM, Solt, Balaton, Jánoshalma, Bácsalmás, Szentes, Csongrád, Kunszentmárton, Mezőtúr, Kecskemét

Ják, Szentpéterfa

Kétpó, Mezőhék, Mesterszállás

Berekfürdő

Cered

Egyházasrádóc

Bárna, Mátramindszent, Mátraszele

Varsány, Rimóc

Molnaszecsőd

Nógrádmegyer

Salköveskút

Szécsény

Vasszécseny


2011. november 17.

Sávszélességemelés, új Internet-csomagok Szentpéterfán

2011. december 1-től megújítjuk szentpéterfai Internetes kínálatunkat. Jelentősen emeljük az elérhető sávszélességet és javítunk a csomagok ár/érték arányán is, haladva a piaci trenddel. A változásokkal meglévő előfizetőinknek is szeretnénk kedvezni. Rövidesen közöljük a részleteket.


2011. november 16.

Kábelvágás miatt állt Kunszentmárton

A 2011. november 15-én este 9 órakor ismeretlen tettesek elvágták a Szentest Kunszentmártonnal összekötő optikai kábelt, majd - vélhetően látva, hogy nincs benne fém - a földre dobták és távoztak a helyszínről. A rendőrségi helyszínelés után kezdhettünk hozzá a kábelezéshez, majd a hegesztéshez. A szolgáltatás 16-án, a déli órákra állt helyre.


2011. november 11.

További csúszás az átállásban

A 2011. november 1-re meghirdetett, majd november 11-re valószínűsített csatornaváltozások külső okok miatt tovább késnek. Egy műsorszolgáltató cégcsoporttal még nem tudott megegyezni az új szolgáltató, így az ő csatornáik még nem indulhatnak el fejállomásainkon. A Hello HD szeretné, ha a meghirdetett összes változást egyszerre hajthatná végre. A tárgyalások jelenlegi állása szerint még november hónapban meg fog születni a megállapodás. Előfizetőink megértését, türelmét kérjük.


2011. november 8.

Kábelszakítás

A délelőtti órákban, Szegváron markolóval elszakították a bérelt, Szegvár-Mindszent összeköttetést biztosító optikai kábelt. A helyreállítást a szolgáltató délben megkezdte, 16 órára állt helyre a két érintett településen minden szolgáltatásunk. Előfizetők megértését és türelmét köszönjük.


2011. november 3.

Elhúzódó átállás

A 2011. november 1-re meghirdetett csatornaváltozások munkálatai elhúzódnak. A Hello HD-tól kapott tájékoztatás szerint várhatóan november 11-ig jut ki minden új kártya és vevő a fejállomásokra. A digitális csomagokra előfizető ügyfeleinket kérjük, hogy egyelőre NE HANGOLJÁK ÚJRA a set-top-boxukat. Amennyiben megteszik, vagy már megtették, felhívjuk figyelmüket, hogy a tájékoztatóban tévesen jelent meg a kezdő-frekvencia, mely helyesen 410000. Info csatornán, e-mailben és a weboldalon küldünk a további teendőkről, fejleményekről értesítést. Az érintett Előfizetőink megértését kérjük.


2011. október 30.

Karbantartás Csanyteleken

2011. november 4-én, pénteken, a polgármesteri hivatal átépítési munkái miatt szünetelni fog a kábeltévé, vezetékes Internet és telefon-szolgátatás. Az érintett Előfizetőink türelmét kérjük, megértésüket köszönjük.


2011. október 24.

Sporttal emlékeztünk

A Szentesen megrendezett 23 órás tekerésen ügyvezetőnk és ügyfélszolgálati vezetőnk négy fős csapatukkal 23 órán keresztül folyamatosan tekert, a Szentes belvárosában kijelölt 4 km-es pályán. A forgalom és a hideg éjszaka mellett a szinte folyamatos ébrenlét tette kihívássá az eseményt, mely szerencsére csapadékmentes volt. Kellemesen elfáradva tisztelegtünk '56 emléke előtt.


2011. október 22.

Minimax és Romantica

Folynak a tárgyalások arról, hogy ismét megjelenjen a Romantica és a Minimax csatorna a digitális tartalmat is adó, nagyobb fejállomásainkon. A Hello HD által elsődlegesnek tartott szempont, hogy hosszú ideig nélkülözött csatornák csak akkor kerülhetnek be a kínálatba, ha a tárgyalásokon megfelelő árat érnek el, így az nem jár együtt a csomagok áremelésével.


2011. október 17.

Pusztaolimpia

Hűvös, őszi időben is lehet kiváló programot szervezni, erre remek példaként szolgált a hétvégi Tematik Kábel rendezvény, Sarlóspusztán. A - többek között - a Digisportot, Nóta Tv-t, Peca-Vadászt forgalmazó cég "olimpiát" szervezett, melyen cégünket ügyvezetőnk és ügyfélszolgálati vezetőnk képviselte. Mindketten kimagasló teljesítményt nyújtottak gumicsizma-hajításban. Patkó-dobásban, szekérhúzásban, talicskás személyszállításban, íjászatban, pusztasíben és kötélhúzásban is jól szerepelt csapatunk. A sok mozgást finom ebéd és vacsora követte, élményekkel gazdagodva tértünk haza a 2 napos rendezvényről.


2011. október 1.

Változó csatornakiosztások

2011. november 1-től szinte összes fejállomásunk csatornakiosztása kis mértékben módosul. Az ár változatlan marad. A változásról az érintett előfizetőinket az októberi számla mellékletében értesítettük.


2011. szeptember 27.

MKHSZ - van folytatás

2011. szeptember 26-i közgyűlésén a fennmaradás mellett döntött a Tihanyban összegyűlt tagok többsége, új elnöknek Nagyfi Péter Zoltánt, alelnöknek Körmöczi Bélát választották. Bízunk benne, hogy a szövetség a vezetésükkel képes lesz megújulni és hosszú távon fennmaradhat.


2011. szeptember 26.

Hálózatkarbantartás

2011. szeptember 30-án reggel 7 és 10 óra között az Internet, kábeltévé és telefon-szolgáltatás, optikai szekrény áthelyezése miatt szünetelni fog Fábiánsebestyén és Eperjes településeken. Az érintett előfizetők szíves megértését és türelmét kérjük.


2011. szeptember 24.

Őszi akció

Internet és TV együttes megrendelése esetén elengedjük a bekötési díjat. Az akció részletei itt érhetők el.


2011. szeptember 12.

Vital TV megszűnik

A műsorszolgáltató hivatalos értesítése szerint 2011. szeptember 15-én végleg befejezi sugárzását a magyar életmódcsatorna. Helyette előzetes tervek szerint természetfilm, vagy másik életmódcsatornával készülünk.


2011. szeptember 7.

Hálózatkarbantartás

2011. szeptember 16-án reggel 6 és 8 óra között az Internet, kábeltévé és telefon-szolgáltatás, optikai hálózatkarbantartás miatt szünetelni fog Kunszentmárton, Kungyalu, Nagytőke településeken. Az érintett előfizetők szíves megértését és türelmét kérjük.


2011. július 15.

Kábeltévé és Internet - együtt olcsóbb!

37 csatornás Vándor kábeltévé-csomagunk és 3 Mbps Jazz Internet-csomagunk, e-számlával, ügyfélszolgálati számlarendezéssel 5780 Ft-ba kerül havonta. Mindez bekötési díj nélkül érhető el nyári akciónk keretében.


2011. július 8.

Kábeltévé, Internet és telefon ÁSZF módosult

2011. augusztus 1-től érvényes vezetékes műsorelosztási ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el. Internet ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el. Telefon ÁSZF-ünk ide kattintva, mellékletei ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. július 7.

Átadtuk az eeePC-t

Adategyeztető nyereményjátékunk sorsolásának nyertese, Patocskai Tamás átvette Szaszkó Norbert ügyfélszolgálati vezető kollégánktól a játék díját, 1 db Asus eeePC-t. Az eseményről a Bácskapocs TV készített tudósítást, mely Bácsalmási és Jánoshalmi Kistérségi hálózatainkon fogható.


2011. június 30.

Kábeltévé és Internet - együtt olcsóbb!

37 csatornás Vándor kábeltévé-csomagunk és 3 Mbps Jazz Internet-csomagunk, e-számlával, ügyfélszolgálati számlarendezéssel 5780 Ft-ba kerül havonta. Mindez bekötési díj nélkül érhető el nyári akciónk keretében.


2011. június 25.

Kérdőív

Előfizetőink véleményét, javaslatait várjuk idei kérdőívünkben 3 szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Ide kattintva érheti el kérdőívünket, melynek kitöltésével 5 előfizetőnk szolgáltatása havidíját nyerheti vissza.


2011. június 24.

Mindszent, Szegvár karbantartás miatt állni fog

2011. június 29-én 15.30 és 18 óra között rendkívüli karbantartási munkák miatt 1-1,5 órás kiesés várható a mindszenti és a szegvári kábeltévé- és Internet-szolgáltatásban. Előfizetőink megértését és türelmét kérjük.


2011. június 15.

Kisorsoltuk az eee PC-t

Több, mint 500 adategyeztető sms-t és e-mailt kaptunk nyereményjáték-felhívásunkra. A beküldők között kisorsoltuk a díjként felajánlott Asus eee PC-t, melyet Patocskai Tamás bácsalmási előfizetőnk nyert. Gratulálunk!


2011. június 8.

Digisport+ a Sport-csomagban

Bekerült Táltos Sport+ csomagunk kínálatába a Digisport+ csatorna. Előfizetőink június 30-ig plusz költség nélkül nézhetik, július 1-től a csomag díja kis mértékben (250 Ft-tal) emelkedik. Az új műsorhoz jó szórakozást kívánunk!


2011. június 4.

Ikolimpia

Ebéddel, vacsorával és élőzenével fűszerezett játékos vetélkedőt szervezett az IKO műsorszolgáltató Kerekegyházán. A rendezvényen ügyvezetőnk és ügyfélszolgálatosunk képviselte cégünket. A vasvillajhajítás, gémeskútból vízhúzás, pusztasí, pohártáncoltatás, lopótökkel pohártöltés versenyszámokban kiválóan szerepeltünk, a második díjat sikerült elhozni.


2011. május 16.

Környezet- és pénztárcabarát számlázás és számlarendezés

Rendkívül sikeres az április elején meghirdetett E-számla és "Le a csekkel" akciónk. Közel ezer előfizetőnk váltott papír alapú számlázásról elektronikus számlára és csekkes befizetés helyett átutalásra, csoportos beszedésre, vagy ügyfélszolgálati készpénz-befizetésre. Ide kattintva, online adatlapunk kitöltésével és beküldésével Ön is módosíthat.


2011. május 10.

Digisport+ rövidesen a Sport-csomagban

Rövidesen felvesszük nagyobb fejállomásaink digitális kínálatába a Digisport+ csatornát, mely foci mellett tenisz, lósport, golf, kézilabda-közvetítéseket szolgáltat.


2011. május 5.

Adategyeztető nyereményjáték folytatódik

Az előző hírben említett jelszót véletlenül sem kérjük, azonban ha nyerni szeretne egy Asus EEE PC-t, érdemes megadnia egy e-mail címet, vagy egy sms-képes telefonszámot május 31-ig az, itt leírt módon. A játékban kizárólag Optanet előfizetők vehetnek részt.


2011. május 2.

Vigyázat! Adathalász e-mail

Cégünk nevében ismeretlenek, rossz magyar fordítással, e-mail fiókjaik javítására szólítják fel előfizetőinket, melyhez e-mail címet, jelszót és telefonszámot kérnek tőlük. Bár a címzettek többsége - helyesen - azonnal a levélszemétbe helyezi ezt a kéretlen levelet, szeretnénk hangsúlyozni, hogy cégünk nem kér be e-mail fiókadatokat előfizetőitől. A hasonló e-mailek növekvő száma miatt fokozott óvatosságra intünk minden felhasználót. Jelszavát, bankkártya-adatait soha ne küldje el e-mailben, vagy nem https:// oldalon.


2011. április 28.

E-számla és KP-s számlarendezés

1 hónapja meghirdetett "Le a csekkel" akciónk keretében már több százan váltottak papír alapú számlázásról elektronikus számlára. Ehhez nem kell más, csak egy e-mail cím megadása. Hasonló a csekkes fizetési módról csoportos beszedésre, vagy ügyfélszolgálati befizetésre váltók száma. Az akciónk májusban is folytatódik, váltson Ön is és spóroljon! Részletek itt, online igénylés itt


2011. április 26.

Mezőtúri ügyfélszolgálat elköltözik

2011. április 27-én 12 órakor a mostani helyén bezár a mezőtúri ügyfélszolgálatunk és elköltöztetjük a Szabadság tér 16. sz. alá. Nyitás május 2-án, hétfőn, 8 órakor.


2011. április 21.

Elindult az E-SZÁMLÁZÁS

Az utolsó szükséges szerződés megkötésével minden akadály elhárult a számlák elektronikus tárolásának, időbélyeggel ellátásnak és küldésének útjából. Válassza Ön is a környezetbarát és havi 100 Ft-tal kedvezményezett számlaküldési módot!


2011. április 12.

Telefon ÁSZF módosult

2011. május 1-től érvényes helyhezkötött telefonszolgáltatási ÁSZF-ünk ide kattintva, a mellékletek ide kattintva a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. április 12.

Kábeltévé ÁSZF módosult

2011. május 1-től érvényes vezetékes műsorelosztási ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. április 12.

Internet ÁSZF módosult

2011. február 1-től érvényes Internet ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. április 11.

Adategyeztető nyereményjáték

Szeretne egy Asus EEE PC-t nyerni? Nem kell mást tennie, mint egy e-mailt, vagy egy sms-t küldeni adataival, a tájékoztatónkban leírt módon. A játékban kizárólag Optanet előfizetők vehetnek részt.


2011. április 11.

Váltson Ön is fizetési és számlaküldési módot!

Előfizetőink az április számlával kapták kézhez tájékoztatónkat, melyből kiderül, hogy miért érdemes csoportos beszedésre, átutalásra, vagy készpénzfizetésre váltani csekkes fizetési módról. Számla fogadására lehetőség van már elektronikusan is, a postai kiküldésről váltókat havi kedvezménnyel jutalmazzuk.


2011. április 2.

Cikk a Csongrádi Hírmondóban

A közelmúltban megjelent, a csongrádi fejlesztéseket és induló szolgáltatásokat röviden bemutató cikk itt érhető el.


2011. március 25.

Internet FÉLÁRON

2 éves szerződéssel 4 hónapig, 1 éves szerződéssel 2 hónapig féláron adjuk új előfizetőinknek a vezetékes Internet-szolgáltatást, 2011. március 11. és április 30. között megkötött szerződéssel.


2011. március 10.

Hadüzenet a sárga csekknek

Hadat üzenünk a csekkes befizetésnek áprilistól. Alternatív fizetési módjaink kedvezményezésével, a csekkelszámolás jelentős díjának részleges áthárításával ösztönözzük a váltást, melytől elsősorban a csoportos beszedés, másodsorban az átutalás és a néhány ügyfélszolgálatunkon már működő készpénzes befizetés arányának jeélentős növekedésére számítunk. Előfizetőinket levélben tájékoztatjuk a változásokról, lehetőségekről.


2011. március 8.

Sikeres mobilinternet

Kedvező ára és jó használhatósága miatt méltán népszerű mobilinternet-szolgáltatásunk, mely már havi 1990 Ft-tól elérhető. Részletek itt.


2011. március 1.

Csatornanév-változások

Új év - új név, gondolhatta több műsortulajdonos, mikor a csatornáik nevének változtatásáról döntöttek. A Story TV Story4-re, a 1 Basic Music Channelre, a Poén Prizmára változott. A sornak még nincs vége, a Deko áprilistól Spektrum Home lesz.


2011. február 19.

Bővítés Szentes-Kertvárosban

A közelmúltban bekapcsolt új előfizetőknek is köszönhetően olyan mértékben megnőtt a szentesi hálózat forgalma, hogy a bővítés halaszthatatlanná vált. Pénteken délben a meglévő mellé bekerült a 2. cmts, a beállításokkal szombaton 16 órára végeztünk. A grafikonok alapján a forgalom azonnal nőtt, a visszajelzések is alátámasztják, hogy mától csúcsidőben is gyors Internetet kapnak szentesi előfizetőink.


2011. február 11.

Tematikus nyílt hét

Táltos-csomag elfőizetőinket hírlevélben értesítettük arról, hogy 2011. február 12. és 20. között tematikus csatornáink egy részéből és teljes HBO kínálatunkból ízelítőt kapnak. A set-top-boxok beállításának lépéseit szintén a tájékoztató levél tartalmazta. A műsorokhoz jó szórakozást kívánunk!


2011. február 5.

Szentpéterfai munkák

A közelmúltban kaptuk az értesítést, mely szerint 2011. tavaszán lebontásra kerül a fejállomásunknak helyet adó művelődési ház teteje, az antennákat el kell távolítani. Költséges bontási, áthelyezési, újraépítési munkák helyett elérkezettnek látjuk az időt, hogy a 1,5 éve épült, korszerű, jáki fejállomás jelének Szentpéterfára eljuttatása, a két település közötti optikán, kiváló minőségben megtörténjen. 34 csatornás Vándor, 59 csatornás, részben digitális Táltos-csomag lesz választható, valamint a 11 csatornás SKót-csomagba beillesztjük a horvát adásokat is.


2011. február 1.

ETTH sávszélesség-emelés

A mai naptól minden ETTH területen, az új típusú (Jazz, Soul, Reggae...) internetes csomagjaink sávszélességét, meglévő előfizetőinknek is, megemeltük. Új sávszélességek a település kiválasztásával, itt olvashatók


2011. január 25.

Kábeltévé ÁSZF

2011. február 1-től érvényes vezetékes műsorelosztási ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. január 22.

Akció utolsó hete

0 Ft bekötési díj, Internet 2000 Ft kedvezménnyel, 1000 Ft kedvezmény csoportos beszedésre váltással, 2010-es árak kábeltévés Internet-csomagoknál, éves előrefizetéssel 1 hónap díjmentes. Részletekért katintson ide.


2011. január 15.

Mobilinternet ÁSZF

Február elsején induló szolgáltatásunk általános szerződési feltételei itt érhetők el.


2011. január 15.

Internet ÁSZF

2011. február 1-től érvényes Internet ÁSZF-ünk ide kattintva, a módosítások listája ide kattintva érhető el.


2011. január 14.

Még 2 hét az akciókból

0 Ft bekötési díj, Internet 2000 Ft kedvezménnyel, 1000 Ft kedvezmény csoportos beszedésre váltással. Ezek az akcióink már csak 2 hétig élnek! Most még 2010-es áron szerződhet a kábeltévés Internet-csomagokra, ez akár 500 Ft megtakarítást jelent havonta! Egész évben futó akciónk: éves előrefizetéssel 1 hónap díjmentes. Részletekért katintson ide.


2011. január 13.

A digitális TV-szolgáltatásban karbantartás miatt kiesések várhatók

2011. január 13-án 9-től 22 óráig rendkívüli karbantartási munkák miatt több digitális csatorna kieshet. Az érintett előfizetők szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.


2011. január 10.

Le a sárga csekkekkel!

Akciónkat meghosszabbítottuk, továbbra is 1000 Ft-os kedvezménnyel ösztönözzük a csekkes fizetési módról csoportos beszedésre váltást. Részletek itt.


2011. január 3.

Változások

2011. február 1-től megemeljük és egységessé tesszük ETTH területeken az Internet-csomagok sávszélességét, az új előfizetések díja kis mértékben emelkedik majd, de a régebbi, hűségidős szerződések után havonta fiztetendő összeg nem változik. A Docsis Internet-csomagok ára is kis mértékben (inflációval) emelkedik, azonban a vezeték nélküli Internet előfizetések változatlanok maradnak. Kábeltévé díjak Vándor és Táltos-csomag esetében 100 Ft-tal nőnek, ami a 2011-től, általában infláció mértékével emelkedő műsordíjak plusz költségének csak részleges továbbhárítását jelenti. A többi televíziós programcsomag díja nem változik. Az érintett Előfizetőinket a januári számla mellékletében tájékoztatjuk a részletekről.


2011. január 1.

Jáki ügyfélszolgálat bezár

Jáki ügyfélszolgálati irodánk január 3-tól bezár. A karbantartást, bekötést változatlanul végzi a helyi műszaki csapat. Szerződéskötés, módosítás, tájékoztatás a csongrádi ügyfélszolgálatnak írt e-mailben, levélben kérhető. Telefonos segítséget a 1276-os számon kaphatnak az előfizetők és az érdeklődők.


Archívum 2010 2009 2008 2007 2006