Az Ön IP címe: 35.153.73.72

Pályázataink


A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.

DOKUMENTUMOKA projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.

Sajtóközlemény
Sajtómegjelenés - HVG
Sajtómegjelenés - MTI
Sajtómegjelenés - Somogyi hírlap
Fotók
Oktatás szórólap
SajtóközleményA projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.

DOKUMENTUMOKA projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (www.magzrt.hu) közremüködésével valósul meg.A projekt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.ujszechenyiterv.gov.hu) támogatásával és az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. (www.esza.hu) közremüködésével valósul meg.

TÁMOP-2.4.5-12/7-2012-0015
Az OPTANET Szolgáltató Kft.az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések az OPTANET Kft-nél." című projektre 14 921 000 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Szociális Alapból.

Az OPTANET Szolgáltató Kft.-nél sikeresen megvalósításra került az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett "A munka és a magánélet összehangolását segítő munkahelyi kezdeményezések az OPTANET Kft-nél." című projekt. A vállalat 14 921 000 Forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Szociális Alapból a projekt megvalósítására.

SAJTÓKÖZLEMÉNY